Hernieuwing van het lidmaatschap

 

 

Wordt vandaag nog kunst-V.I.P van het Hamse Collectief

 

Geachte Heer, 
Geachte Mevrouw,

 

Naar jaarlijkse gewoonte bezorgen wij u rond dit tijdstip de uitnodiging tot hernieuwing van het lidmaatschap of – waarom niet – wilt u als nieuw lid toetreden tot de vereniging.

 

Onze vriendenkring rond de galerie wil kunstbeleving voor een groot publiek stimuleren en verder uitbouwen, ook tijdens het komend boekjaar. In deze context hebben wij een gevarieerd programma uitgetekend met enkele markante tentoonstellingen, exclusieve atelierbezoeken, daguitstappen, rondleidingen, lezingen, poëziemomenten, gesprekken met kunstenaars, publicaties, kunstreizen. In ons ledenbestand zijn er twee tachtigjarigen die aan bod komen, maar er is opnieuw de samen-werking met Japan, de 11de editie van de beeldentuin Jardin d’amis, kunst in het teken van het kruis, de reiskoffer als artistiek uitgangspunt, het land art-project Sporen, … Het is slechts een greep uit het rijke overzicht, met bovenop vijf kunstenaarsleden die een solotentoonstelling voorbereiden. 

De kunstscène in Hamme leeft en wij willen u hiervan regelmatig op de hoogte houden. 

Tenminste, als u lid bent. Dus twijfel niet en wordt vandaag nog kunst-V.I.P van het Hamse Collectief !

U hebt de keuze tussen vier vormen van lidmaatschap :

  • Bronzen handdruk kost € 25  (Een tweede lidmaatschap binnen hetzelfde gezin kost € 10 extra)
  • Zilveren handdruk: als steunend lid betaalt u € 35 (om als echtpaar te kunnen genieten van de diverse voordelen, is ook hier de regel van € 10 van toepassing)
  • Gouden handdruk: beschermend lid bent u voor € 50. (dezelfde regel van € 10  geldt ook hier)
  • Diamanten handdruk is bedoeld voor sponsors, vanaf € 100 op jaarbasis.

De zilveren en gouden handdruk geven bovendien recht op een premieplaat. Voor 2017 hebben wij geopteerd voor een dichtbundel De geslepen pen van icCollectief, die in eigen beheer in januari verschijnt. De voorbije twee jaren hebben onze leden-dichters (in opdracht) zich laten inspireren door het werk van kunstenaars die in de galerie aan bod kwamen of door bepaalde kunstmanifestaties die het idCollectief uitbouwde. Deze gedichten zijn nu gegroepeerd, samen met enkele tekeningen van Lisa Malfliet in een heus hebbeding dat in beperkte oplage verschijnt. 

Voor sponsors geldt een aparte regeling die in samenspraak bekrachtigd wordt.

Betaling van het lidmaatschap kan door overschrijving op rekeningnummer  BE76 0682 2523 1195 van idCollectief Hamme, ofwel contant via een bestuurslid of rechtstreeks in de galerie. Bij uw volgend bezoek aan de galerie ontvangt u bundel, lidmaatschapskaart en kalenderoverzicht van de komende activiteiten.

 

Wij danken u alvast voor uw trouwe steun en belangstelling voor onze activiteiten en hopen u eerstdaags op onze kunstmanifestaties te mogen begroeten. Noteer alvast de afspraak op zondag 18 december, waar wij u een kerstdrink aanbieden, opgeluisterd door het Meulenbroekkoor (16 uur).

 

Namens het bestuur van idCollectief Kunstkring Hamme
Freddy Huylenbroeck
Coördinator

Volg ons op Facebook

Inschrijven op de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Please wait