Kunstendag voor kinderen

 

 

20 november 2016

 

Op zondag 20 november wordt Hamme omgetoverd in een plek waar kinderen tot 12 jaar kunnen proeven van allerlei kunstvormen. Zie je graag theater of wil je altijd al eens een eigen kunstwerkje samen met een kunstenaar maken? Of leef je jouw liever uit met tape en hou je van muziek? Dan ben je tijdens Kunstendag voor Kinderen op de juiste plek! 

In CC Jan Tervaert word je ondergedompeld in de wereld van de draken. Theater I-Luna betovert ons met hun voorstelling Drakenjacht. Naast deze voorstelling kan je een hele middag genieten van fijne omkadering, een maak-lawaai muur en tape-art! Er zal een gezellig kindercafeetje zijn, waar ook je ouders iets kunnen nuttigen.              

Ook in ID+Art Centrum kom je draakjes tegen. Samen met kunstenares Hilde Goossens en Lisa Malfliet ga je aan de slag met diverse materialen en leer je heel wat bij over beeldende kunst. Een workshop op kindermaat vol creativiteit, beleving en avontuur!

In JC Den Appel leer je beatboxen! Beat.. wat?? Beatboxing, ook wel bekend als vocal percussion. Scratchen en beats maken met je mond. Easy!

Daarnaast kan je ook een workshop stop-motion volgen. Verzin de mafste verhalen en zet die zelf om in een animatiefilm. Doorloop het hele proces van het maken van animatie. Super toch!

 

Heel het programma kan je uitgebreid vinden in onze folder, alsook de praktische info over inschrijvingen, leeftijden en locaties. Deze kan je terug vinden op www.jantervaert.be. Tot dan!

 

 

Volg ons op Facebook

Inschrijven op de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Please wait